MALATYA / YAZIHAN - Durucasu Ortaokulu

Ara

EKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 75 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmalarına başvuru yapmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Psikolojik Danışma

İhtıyacınız oldugunda, Yeşilyurt RAM kurumu psikolojik danışmanlarından ,çocuklar, gençler ve yetişkinler için ücretsiz uzman yardımı alabilirsiniz.

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN 100. YILI

TEMALI KOD HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Deprem öncesi anı ve sonrasınde yapılacaklar için aşağıdaki bağlantıda yazıyor.

Deprem Öncesi, Anı Ve Sonrası Önlemini Al, Güvende Kal

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI SİNEVİZYONU

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

10.10.2023  Günü 6.Ders Tüm Sınıflarımızda

Saat 13:30-13:50 Arası 15 Temmuz Belgeselini Okulumuz Sitelerinden İzleyeceğiz.

13:50-14:10 Arası Tören Yapılacaktır.